Pasta met voorjaarsgroente
Voeg vlak voor het serveren plakken verse buffelmozzarella of zachte geitenkaas toe en een handje olijven of kapperappeltjes.

Archief ELLE Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
500
g
gemengde voorjaarsgroente: minicourgettes, aspergepuntjes, broccoli,
doperwtjes, worteltjes – in kleine stukjes, plakjes, roosjes (e.v.t.
kant-en-klaar in bakjes of zak)
2
el.
olijfolie
1
teentje knoflook, fijngehakt
500
g
tagliatelle
rasp van 1 citroen
100
mL
room
50
g
pecorino
bakje tuinkers of radijskers
Bereidingswijze
Roerbak de groente beetgaar in olijfolie met knoflook. Kook de pasta beetgaar. Voeg aan de groente toe en schep regelmatig om. Voeg citroen, room en pecorino toe en roer tot de kaas gesmolten is. Verdeel over 4 borden of schep op een schaal. Bestrooi met tuinkers of radijskers en serveer.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io