Pasta met voorjaarsgroente

Voeg vlak voor het serveren plakken verse buffelmozzarella of zachte geitenkaas toe en een handje olijven of kapperappeltjes.

pasta-met-voorjaarsgroente
Archief ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
500 g

gemengde voorjaarsgroente: minicourgettes, aspergepuntjes, broccoli,

doperwtjes, worteltjes – in kleine stukjes, plakjes, roosjes (e.v.t.

kant-en-klaar in bakjes of zak)

2 el.

olijfolie

1

teentje knoflook, fijngehakt

500 g

tagliatelle

rasp van 1 citroen

100 mL

room

50 g

pecorino

bakje tuinkers of radijskers

Bereidingswijze

Roerbak de groente beetgaar in olijfolie met knoflook. Kook de pasta beetgaar. Voeg aan de groente toe en schep regelmatig om. Voeg citroen, room en pecorino toe en roer tot de kaas gesmolten is. Verdeel over 4 borden of schep op een schaal. Bestrooi met tuinkers of radijskers en serveer.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega