Klassieke quiche met feta, pijnboompitten en spinazie

Vegetarisch en perfect om van tevoren te maken.

quiche feta
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 40 minuten
Ingrediënten
6

plakjes bladerdeeg

4

eieren

200 g

verse (room)kaas

100 g

feta, verbrokkeld

peper, zout

4 el.

pijnboompitten

1

handvol bladspinazie

olijfolie

Extra

ingevette bakvorm (of bekleed met bakpapier)

Bereidingswijze
Bereiding

Bekleed de vorm met het deeg en prik in met een vork. Verwarm de oven voor op 210°C. Klop de eieren door de kaas, voeg de feta toe, breng op smaak en giet het mengsel in de vorm. Verdeel de pijnboompitten en spinazie erover en besprenkel met olijfolie. Bak de quiche 10 min in de oven. Verleeg de temperatuur naar 180°C en bak in nog eens 20-30 min goudbruin.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega