Salade van biet en sinaasappel
Bittersweet symphony.

Willem Groeneveld
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
2
grote bieten
1
sinaasappels
1
tl.
rodewijnazijn
1
tl.
fijne mosterd
3
el.
olijfolie
50
g
pijnboompitten
bladpeterselie
Bereidingswijze
Kook de bieten in ruim water in 45 min gaar. Laat afkoelen. Rasp de schil van een sinaasappel en snij beide sinaasappels in partjes. Verwijder de witte vliezen. Maak een vinaigrette van azijn, mosterd, olie en zout en peper. Schil de bietjes, snij in plakken en meng de vinaigrette met de biet. Rooster de pijnboompitjes licht in een droge pan. Doe de sinaasappelparten bij de biet, garneer met de pijnboompitten en eventueel wat bladpeterselie.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io