Tête de moine met kruiden en pruimen
Dit is kaas 2.0.

Styling Eddy Frings – Foodstyling & receptuur Yolanda van der Jagt – Fotografie Petra Steenkamer
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
1
theezakje lapsang souchong
12
gedroogde pruimen
4
el.
kervel
4
el.
bladpeterselie
2
el.
bieslook, grof gesneden
4
el.
gele bleekselderijblaadjes
1
tête de Moine (monnikshoofd) kaasje
2
el.
olijfolie extra vierge
evt. 4 kopjes lapsang souchong, bij het serveren
Bereidingswijze
Bereiding
Doe de thee en de pruimen in een kommetje en schenk er kokend water overheen. Wel de pruimen tot ze zacht zijn. Scheur de kruiden voor de kruidensla, doe ze in een kom met ijskoud water en laat het zo 10 min staan. Giet het water af en droog de kruiden in de slacentrifuge
Schep de kruidensla in een kom om met de olie. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de kruidensla over vier borden. Haal de pruimen uit dethee. Leg ze erbij op de borden. Serveer evt met een kopje lapsang souchong.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io