Rigatoni met aubergine, ricotta en basilicum

Heerlijk vegetarisch pastagerecht.

rigatoni met aubergine
Archief ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 45 minuten
Ingrediënten
2

grote aubergines, in plakjes van 1 cm

olijfolie

400 g

rigatoni

250 g

ricotta, in stukjes

handvol basilicumblaadjes, gekneusd

zout, versgemalen peper

evt Parmezaanse kaas, bij het serveren

Extra: platte ovenschaal

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210ºC. Besmeer de aubergineplakjes aan beide kanten met wat olijfolie, leg ze in een ovenschaal en bak ze in ong 30 min in de oven zacht en goudgeel. Kook de rigatoni beetgaar, giet af en besprenkel met olijfolie. Schep voorzichtig de aubergine, ricotta en basilicum door de pasta. Breng op smaak met peper en zout en serveer direct, evt met Parmezaanse kaas.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder