Muhammara-couscoussalade met feta

Meesterkok maakt Mediterrane mezze - en dan gebeurt dit.

Muhammara couscoussalade
Receptuur Jef Schuur, fotografie Carlfried Verwaayen

- Gesponsord door Maza - 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
250 g

parelcouscous

2

courgettes

1/2

bosje bosui

200 g

feta

5 el.

olijfolie

1

bakje Maza muhammara

Evt. doperwtcress of een andere cress

Bereidingswijze
Bereiden
  1. Bereid de parelcouscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snij intussen de courgettes in de lengte in plakken van 3 mm dik en gril ze in een grillpan tot ze een mooi patroon hebben. Snij de bosui ragfijn en de feta in blokjes.
  3. Meng de couscous met de courgette, bosui en feta en breng de salade op smaak met de olijfolie en peper en zout. Dresseer hem mooi op een schaal en garneer met dikke dotten muhammara en eventueel een mooie cress
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega