pompoen wonton
Receptuur Jacob Jan Boerma, fotografie Remko Kraaijenveld, foodstyling Vanja van der Leeden, styling Lisa van der Klok

- Gesponsord door Smaeck - 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
1

bakje wonton vellen

1

rode paprika

1

stukje komkommer

Japanse sushi-azijn

bieslooktopjes

verse koriander

verse tuinkers

Bereidingswijze
Bereiding
  1. Frituur de wonton velletjes licht in zonnebloemolie op 175 graden goudbruin. Houd een lepel in het deeg zodat er een beetje een bakje ontstaat tijdens het frituren. Leg op een keukenpapier uit te lekken en afkoelen.
  2. Snij van de rode paprika en de komkommer dunne reepjes van ca 2 cm. Meng de reepjes met elkaar en breng op smaak met sushiazijn.
  3. Lepel wat pompoenspread op de krokante wonton en verdeel er wat paprika en komkommer overheen. Strooi de koriander, tuinkers en wat bieslook overheen. Serveer direct als snack.
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega