Gluten- en lactosevrije taart met chocoladevlokken

Deze gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken komt uit hét ultieme chocolade boek Chocaddict met 150 recepten vol verleiding.

gluten lactosevrije taart
Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 8 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
80 g

margarine

3

eieren

120 g

basterdsuiker

180 g

rijstmeel

1

zakje bakpoeder

100 mL

amandelmelk

80 g

pure chocolade

Bereidingswijze
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Smelt de margarine.
  2. Klop in een kom de eieren met de suiker. Voeg het meel en de bakpoeder toe. Leng aan met de melk en voeg de margarine toe.
  3. Hak de chocolade en voeg toe aan het beslag. Meng goed en schenk het beslag in een vorm naar keuze.
  4. Bak gedurende 45 minuten. De taart is gaar als de punt van een mes in het midden erin gestoken wordt en er schoon uitkomt. Serveer lauw.

Choc Addict book

isbn 978 94 014 3874 2
www.lannoo.be
Hier koop je hem

Advertentie - Lees hieronder verder