Gluten- en lactosevrije taart met chocoladevlokken
Deze gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken komt uit hét ultieme chocolade boek Chocaddict met 150 recepten vol verleiding.

Getty Images
Porties:
8
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
80
g
margarine
3
eieren
120
g
basterdsuiker
180
g
rijstmeel
1
zakje bakpoeder
100
mL
amandelmelk
80
g
pure chocolade
Bereidingswijze
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Smelt de margarine.
- Klop in een kom de eieren met de suiker. Voeg het meel en de bakpoeder toe. Leng aan met de melk en voeg de margarine toe.
- Hak de chocolade en voeg toe aan het beslag. Meng goed en schenk het beslag in een vorm naar keuze.
- Bak gedurende 45 minuten. De taart is gaar als de punt van een mes in het midden erin gestoken wordt en er schoon uitkomt. Serveer lauw.
isbn 978 94 014 3874 2
www.lannoo.be
Hier koop je hem
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io