Pizza met mozzarella en rucola

pizza-met-mozzarella-en-rucola
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 30 minuten
Ingrediënten

kant-en-klaar pizzadeeg

bolletjes buffelmozzarella, in plakjes

blaadjes van 4 takjes citroentijm

zout

versgemalen peper

olijfolie

evt 2 el pesto

2

handjes rucola

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 240°C. Rol het deeg uit tot een ronde lap op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de mozzarellaplakjes over het deeg en bestrooi met tijm, zout, peper en olijfolie. Bestrijk evt met pesto en zet 5 min in de oven.

Verdeel de rucola erover, besprenkel met olijfolie en zet nog eens 5 min in de oven – verlaag de temperatuur tot 210°C als de rand te snel bruin wordt

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega