Verfrissende komkommergranité
Als amuse óf als cocktail met gin of wodka erin.

Getty Images
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
1
uur
0
minuten
Ingrediënten
600
mL
versgeperst komkommersap
2
limoenen
4
el.
honing
snuf cayennepeper
2
el.
wittewijnazijn
2
stengels bleekselderij
Extra
sapcentrifuge
Bereidingswijze
Bereiding
- Schil de komkommer en de bleekselderij en doe dit door de sapcentrifuge.
- Voeg aan het sap de azijn, honing en limoensap toe.
- Breng op smaak met cayennepeper en zout.
- Zet in de vriezer in een platte schaal en rasp er iedere 15 minuten met een vork doorheen.
- Garneer met wat munt om de frisheid van de granité naar boven te brengen.
Serveer de granité om het smaakpalet te neutraliseren na de borrel of als tussengerecht voor het dessert.
Of maak van de komkommergranité een mooi aperitief door een paar lepels in een glas te doen en er een scheutje gin of wodka aan toe te voegen
Receptuur Mooiwatplantendoen.nl en Jonathan Karpathios
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io