Kruidige tabouleh met kikkererwten en grapefruit

Lekker fris door de grapefruit.

tabouleh kikkererwten
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 1 uur 0 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
200 g

bulgur of couscous

partjes van 1 roze grapefruit (of sinaasappel), in 3 stukjes

4

bosuitjes, in dunne ringen

1/2

komkommer, geschild, in blokjes

4

tomaten, in stukjes

1/2

bosje peterselie, fijngehakt

1

bosje koriander, fijngesneden

1

blikje kikkererwten (200 g), uitgelekt

sap van 2 citroenen

2 el.

rozijnen

zout, peper

Bereidingswijze
Bereiding

Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg alle ingrediënten toe aan de bulgur en meng goed door elkaar. Dek af met folie en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega