Bruschetta met mozzarella en tomaat uit de oven

We love bruschetta en al helemaal deze variant met tomaten en mozzarella!

tomaat-recept
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
4

sneetjes grof bruin brood, licht geroosterd

1

teentje knoflook, gehalveerd

2

bollen buffelmozzarella

4

rijpe tomaatjes, in plakjes

blaadjes verse basilicum

blaadjes verse basilicum

olijfolie

versgemalen zwarte peper

versgemalen zwarte peper

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor. Wrijf de sneetjes brood in met knoflook en beleg ze met plakjes mozzarella en tomaat. Steek er basilicumblaadjes tussen en bedruppel met olijfolie. Zet onder de grill tot de kaas net begint te smelten. Bestrooi met peper en serveer warm.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega