Pittig tomatentaartje

Lekker als voor- of bijgerecht!

tomaat-recept
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 1 uur 0 minuten
Ingrediënten
500 g

sjalotjes, in ringen 

40 g

boter

2 el.

olijfolie

6

plakjes bladerdeeg (voor hartige taart)

6

lekkere tomaten, in plakjes

blaadjes van 4 takjes tijm

versgemalen peper

cayennepeper

Extra: met bakpapier beklede taartvorm

Bereidingswijze

Fruit de ui 10 min in de boter met olijfolie op laag vuur. Verwarm de oven voor op 180ºC. Rol het deeg uit tot 1 lap en bekleed de vorm ermee. Prik in met een vork. Schep de ui erop en daarna de tomaat. Bestrooi met peper, zout, cayennepeper en tijm. Besprenkel met olijfolie en bak 25 min in de oven.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega