Gazpacho van watermeloen en tomaat

Heerlijk fris recept voor warme zomerdagen.

gazpacho-recept
Archief ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 1 uur 0 minuten
Ingrediënten

watermeloen, geschild, ontpit en in heel kleine blokjes

gepureerde watermeloen, tevoren geschild en ontpit

middelgrote tomaten, in heel kleine blokjes

komkommer, in heel kleine blokjes

kleine rode of groene paprika, in heel kleine blokjes

limoensap 

bosje koriander, alleen de blaadjes, gehakt

geraspte gember 

kleine rode peper, ontpit en fijngehakt

lente-ui, fijngehakt

himalaya- of zeezout

zwarte peper uit de molen

Extra: blender (evt keukenmachine) voor de meloen

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten behalve de zwarte peper in een grote schaal en roer om. Breng op smaak met peper en evt extra zout. Koel goed en serveer.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega