Rodelinzencurry met kokos

Simpel én lekker, wat wil je nog meer?

Rodelinzencurry kokos
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
1 el.

olijfolie

1

ui, gesnipperd

1/2 el.

rodecurrypasta (of meer naar smaak)

1

blik kokosmelk

1

blik tomatenblokjes

300 g

rode linzen (in blik)

handvol verse koriander

Bereidingswijze
Bereiding

Verwarm de olie op laag vuur in een (soep)pan en fruit de ui. Roer de currypasta erdoor en laat even meebakken. Doe de kokosmelk erbij, roer goed en laat 3 min inkoken. Voeg tomatenblokjes en linzen toe. Breng op smaak met zout en peper en laat nog 20 min sudderen, terwijl je af en toe roert. Proef of er nog zout of peper bij moet. Schep in kommen en bestrooi met koriander. Geef er brood bij, naan, of witte rijst.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega