Komkommer-limoenwater

Tijd voor coctails!

komkommer-limoenwater
Jean-Claude Amiel
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
3

limoenen

1

kleine, stevige komkommer

3

liter (mineraal)water

Extra: grote glazen karaf, vershoudfolie

Bereidingswijze

Boen de limoenen en komkommer schoon en wrijf ze droog. Snij de uiteinden van de limoenen en de komkommer. Schaaf met de mandoline of snij met een scherp koksmes 2 mm dunne plakjes van de limoenen. Halveer de komkommer en schaaf of snij beide stukken in 3 mm dunne linten. Meng de plakjes limoen en komkommer in een karaf en schenk het water erop. Dek de karaf af met vershoudfolie en laat de smaken in de koelkast minstens 2 uur intrekken.

Je kunt voor dit recept ook (licht) bruisend mineraalwater gebruiken. Van enkele muntblaadjes erbij wordt het drankje nog frisser. 

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega