Knolselderijpuree met mosterd
Een heerlijke side-dish

Carlfried Verwaayen
Een heerlijke bijgerecht van knolselderijpuree met mosterd. Lekker voor in de herfst en winter, op een doordeweekse avond of juist tijdens kerst.
Porties:
6
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
1
knolselderij, geschild en in blokjes
3
kruimige aardappels, geschild en in blokjes
75
mL
melk
1
el.
grove mosterd
peper en zout uit de molen
Bereidingswijze
Voorbereiding
De puree kun je helemaal tevoren maken, zodat je hem vlak voor het opdienen alleen nog even hoeft te verwarmen.
Bereiding
Kook de knolselderij en aardappels samen in een pan met water en wat zout in ca 15 min gaar. Giet af. Verwarm de melk in een pannetje en schenk bij de knolselderij en aardappels. Stamp ze fijn. Meng er de mosterd door en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de pie.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io