Knolselderijpuree met mosterd

Een heerlijke side-dish

knolselderijpuree
Carlfried Verwaayen
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 6 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
1

knolselderij, geschild en in blokjes

3

kruimige aardappels, geschild en in blokjes

75 mL

melk

1 el.

grove mosterd

peper en zout uit de molen

Bereidingswijze
Voorbereiding

De puree kun je helemaal tevoren maken, zodat je hem vlak voor het opdienen alleen nog even hoeft te verwarmen.

Bereiding

Kook de knolselderij en aardappels samen in een pan met water en wat zout in ca 15 min gaar. Giet af. Verwarm de melk in een pannetje en schenk bij de knolselderij en aardappels. Stamp ze fijn. Meng er de mosterd door en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de pie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega