Vega

Maghz-e artishou: artisjokharten met tuinbonen Maghz-e artishou: artisjokharten met tuinbonen

Een Perzische bite voor bij een feestmaal.

Perzische rijst Chelow ba tah digh Perzische rijst: Chelow ba tah digh

Rijst met een gouden korstje.


omelette la mere poulard Omelette à La Mère Poulard

Wil Demandt en Jonah Freud ontleden dit eeuwenoude signatuurgerecht waarvan de receptuur nog altijd geheim is.


Funchi fries polenta friet Funchi fries met pikamayonaise

Een Caribisch alternatief op polenta friet.


Amandelflan Mari Maris Gerookte amandelflan met trio van vergeten groente en aardappelen

Dat is een hele mond vol! Het hoofdgerecht van het winterse menu door Mari Maris.

image Paddestoelentartelette met gegrilde pompoen

Het perfecte voorgerecht van het winterse menu samengesteld door Mari Maris.



Advertentie - Lees hieronder verder
Miso aubergine De Japanner Gegrilde miso-aubergine

Een van onze favorieten van de kaart van De Japanner.

Tofu dumplings De Japanner Dumplings met kimchi en tofu

Vegetarische gyoza uit De Bijbel van de Japanse keuken.


Pulled jackfruit tacos Pulled jackfruit taco's met limoen- & cashewspread

Een vegetarische variant van Tex-Mex pulled pork.


Tarte tatin recept Tarte Tatin van gekaramelliseerde lof en ui met gorgonzola

We doen de zoete tarte Tatin met appel even helemaal anders.


image Maaltijdsoep met kikkererwten en falafel

Volle soep met een lekkere bite.



Advertentie - Lees hieronder verder
image Savooiekool in filodeeg met dille en manchego

Je kunt de rolletjes warm en koud eten, bij wijze van snack maar ook als bijgerecht.

tsukemono Sushi-gember uit Tsukémono

Je eigen sushi-gember maken? Je doet 't zo.


Delicious freshly picked wild mushrooms from the local forest: Bolete, russule, birch bolete and weeping bolete mushrooms in a wicker basket on a green grass Herfstmenu van Mari Maris: om gelukkig van te worden

Op een grote paddestoel, rood met witte stippen...


Baked pumpkin slices with thyme on a wooden board over grey table. Seasonal food vegetarian recipe. Gestapelde pompoen met antiboise en een maroilles-taartje

En dat is nog niet alles... Dit uitgebreide hoofdgerecht is één groot groentefestijn!


image Retro-paddestoelen amuse van Mari Maris

Begin de dag met een lach, vandaar dit geintje aan het begin van het diner van Mari Maris.

Venkelsalade met rucola en pistache Paddestoelencroquettes met venkelsalade

Als dit voorgerecht geen herfst roept, dan weten wij het ook niet meer.



Advertentie - Lees hieronder verder
spaghetti-venkel-pijnboompitten Spaghetti met venkel, kappers, krenten en pijnboompitten

Geen World Vegan Day zonder veganistische spaghetti! Lekker om het weekend mee in te luiden.


strata-snijbiet-basilicum Strata met snijbiet en basilicum

Deze traditionele familiemaaltijd is de ultieme comfortfood en wil je nú eten