De 5 leukste kookboeken van Yvette van Boven

Van een van onze favoriete kookboekschrijfsters!

yvette van boven kookboeken
Yvette van boven

Yvette van Boven (Ierland, 1968) is culinair schrijver, kok, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken die zijn vertaald naar het Engels, Frans, Spaans en Duits. Om jou te kunnen inspireren met culinaire, maar makkelijk te bereiden recepten, hebben wij de 5 leukste kookboeken van Yvette van Boven op een rij gezet.

De 5 leukste kookboeken van Yvette van boven op een rij

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Home Made Basics
Bol.com

Met Home Made Basics heeft Yvette van Boven een inspiratieboek voor iedereen gemaakt. Met de recepten uit dit boek zet je het hele jaar door vers, gezond en origineel eten op tafel. Met veel aandacht voor groentegerechten, is Home Made Basics een modern doe-het-zelf-kookboek en een waardige opvolger van het tien jaar geleden verschenen boek Home Made.

SHOP

2 De Bomvolle oven van Van Boven
Bol.com

Sinds een paar jaar bedenkt Yvette voor Volkskrant Magazine wekelijks een ovenrecept. De meest ovenheerlijke recepten verschenen in haar kookboeken Uit de oven van Van Boven, Nog meer uit Van Bovens oven en De grote oven van Van Boven.

In dit nieuwe boek zijn meer dan 200 recepten gebundeld op de manier zoals we van Van Boven gewend zijn. Simpel, smakelijk en voorzien van de herkenbare illustraties en foto's.

SHOP

3 Home Made
Bol.com

Hoe maak je kaas met gewone dingen die u zeker in huis hebt? Yvette van Boven legt alles uit met stap-voor-stapfoto's. Zo leer je allerlei nieuwe gerechten te bereiden, zonder naar de winkel te hoeven voor dure en ingewikkelde apparaten. Dit boek begint in de ochtend en werkt zichzelf al kokend de dag door. Achter in het boek staan menu's waarin de recepten te combineren zijn tot diners en buffetten voor allerlei gelegenheden.

SHOP

4 Home Made winter
Bol.com

Home Made Winter is een boek vol comfort food. Het is de opvolger van het met lof en prijzen overladen Home Made en maakt samen met Home Made Zomer het jaar rond. Dit boek bestaat uit gerechten waar je warm van wordt in de winter. Ook inspiratie voor de feestdagen komt in dit boek aanbod.

SHOP

5 Nog meer uit Van Bovens oven
Bol.com

Het tweede boek in de serie uit Van Bovens oven bevat 50 verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Omgekeerde pruimencake en Warme citroenmousse, maar ook Pompoenlasagne, Harder met snijbiet en Italiaanse gehaktbrood.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Recepten