De ideale brunchcocktail: zo maak je een killer mimosa

Net op tijd voor (bal)Koningsdag!

mimosa cocktail wordt ingeschonken
Tori Lawrence / EyeEmGetty Images

Een recept mag je het nauwelijks noemen, maar ondanks dat is deze mimosa verslavend lekker! Makkelijker wordt het niet en je hebt er maar 2 ingrediënten voor nodig. Ideaal toch? En perfect voor (bal)Koningsdag! 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 1
Totale Tijd: 0 uur 5 minuten
Ingrediënten
50 mL

jus d'orange

100 mL

mousserende wijn (bijvoorbeeld prosecco, cava of Champagne)

champagneglas

optioneel: sinaasappelschijfje ter garnering 

Bereidingswijze
  1. Giet de jus d'orange in het champagneglas. 
  2. Giet de mousserende wijn er op. 
  3. Garneer eventueel met een sinaasappelschijfje op de rand van het glas. 

Varieer met smaken en maak de mimosa met grapefruitsap, bloedsinaasappelsap, mandarijnensap of een mix. 

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Drank