Smoothie met grapefruit, banaan en havermout
Deze smoothie is fris, zoet én vullend!

Carin Leenders de Vries
Porties:
2
koppen
Totale Tijd:
0
uur
5
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
2
Florida grapefruits
1
bevroren banaan
1
dl sinaasappelsap
1
dl magere yoghurt
2
el.
havermout
Bereidingswijze
Bereiding
Snijd de Florida grapefruits horizontaal doormidden en snijd de een grapefruitmesje het vruchtvlees uit de schil. Doe dit in een blender. Snijd de bevroren banaan in stukken en voeg dit samen met de yoghurt toe aan de grapefruit. Zet de blender aan en laat het geheel pureren, voeg 4 ijsklontjes en de havermout toe en mix nogmaals tot het ijs gecrushed is. Schenk direct in hoge glazen.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io