Smoothie met grapefruit en framboos
Exotisch, verfrissend en zoet tegelijk: haal de zomer in huis met deze smoothie.

Carin Leenders de Vries
Porties:
2
koppen
Totale Tijd:
0
uur
5
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
2
Florida grapefruits
1
limoen
200
g
diepvries frambozen
verse gember
1,5 dl Griekse yoghurt
Bereidingswijze
Bereiding
Snijd de grapefruits horizontaal doormidden, snijd met een grapefruitmesje het vruchtvlees uit de schil en doe dit in een blender. Rasp de schil van de limoen en bewaar 2 tl. Voeg de bevroren frambozen, het sap en rasp van de limoen, en de yoghurt toe. Rasp ongeveer 1,5 cm van de geschilde gemberwortel boven de blender. Pureer alles op hoge snelheid. Voeg 4 ijsklontjes toe en crush het ijs. Serveer direct.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io