Gezond ontbijtrecept: overnight oats met chocolade en pindakaas

Zo wordt ontbijten een feestje van heb-ik-jou-daar!

overnight oats met chocolade en pindakaas
OksanaKiianGetty Images

Ontbijten met chocolade en pindakaas: wie wil het niet? Met dit gezonde ontbijtrecept voor overnight oats met chocolade en pindakaas begin je de dag met een goddelijk feestje. En ja, het is ook nog eens gezond...

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 1 portie
Totale Tijd: 0 uur 5 minuten
Ingrediënten
160 mL

plantaardige melk (bijvoorbeeld amandelmelk of kokosdrink)

2 tl.

cacaonibs (of 2 blokjes pure chocolade)

1 tl.

cacaopoeder

1

mespuntje zout

30 g

havervlokken

1 el.

chiazaad

1/4

appel, in plakjes

1

Handje bosbessen

1 tl.

pindakaas

Ter garnering: geraspte pure chocolade, pinda's en chiazaad

Bereidingswijze
  1. Verwarm de melk in een pannetje of de magnetron. Voeg de cacaonibs toe en laat smelten. Roer ook het cacaopoeder en zout erdoor.
  2. Meng de havervlokken met het chiazaad en voeg de chocolademelk toe. Bewaar afgesloten een nacht (of ten minste zes uur) in de koelkast.
  3. Snijd de appel in dunne plakjes. Roer de pindakaas door de overnight oats, maar meng het niet volledig.
  4. Serveer de over night oats met chocolade met de appel en bosbessen. Garneer eventueel met geraspte pure chocolade, pinda's en chiazaad.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gezonde recepten