Bananenpannenkoeken met maar 2 ingrediënten

Al-tijd goed!

bananenpannenkoeken met verse banaan
Natalia Bondareca / EyeEmGetty Images

Een ontbijt dat je net zo goed in een restaurant zou kunnen eten, maar zo makkelijk is dat elke thuiskok het kan maken? Sounds to good to be true, maar is toch echt de waarheid! Voor deze bananenpannenkoeken heb je namelijk maar 2 ingrediënten nodig en je kunt ze toppen met al je favoriete toppings. Van vers fruit tot granola en van gezoete crème fraîche tot honing.  

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 1
Totale Tijd: 0 uur 10 minuten
Ingrediënten
1

rijpe banaan

2

eieren, medium

optioneel: toppings als kaneel, vers fruit, yoghurt, granola, gezoete crème fraîche, mascarpone, noten, honing

Bereidingswijze
  1. Prak de banaan met een vork of keukenmachine. Meng de eieren erdoor. 
  2. Verwarm een koekenpan met boter, kokosolie of zonnebloemolie. Bak hierin de bananenpannenkoeken. 
  3. Serveer direct of top met je favoriete toppings. 

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Alles voor Pasen