Tropisch frisse ontbijtijsjes
Voor van die heel hete dagen.

TailorTangGetty Images
Een compleet ontbijt op een stokje! Maar deze ijsjes doen het ook prima als verkoelende snack voor tussendoor of toe.
Porties:
8
porties
Voorbereidingstijd:
0
uur
15
minuten
Kooktijd:
1
uur
0
minuten
Totale Tijd:
1
uur
15
minuten
Ingrediënten
2
grote mango's, geschild, pit verwijderd, in blokjes
2
grote bananen, geschild, in stukjes
8
el.
kokosmelk
100
g
granola
100
g
pure chocolade
Extra
IJslollyvormpjes
IJsstokjes
Evt. keukenmachine
Bereidingswijze
- Pureer de mango en banaan met de kokosmelk in een blender tot een romig geheel. Verdeel het mengsel over 8 ijslollyvormpjes, steek de stokjes erin en laat een nacht vriezen.
- Hak de volgende dag in de granola kort in de keukenmachine totdat er geen grote stukken meer in zitten, of doe dit in een vijzel.
- Laat de chocolade smelten, in de magnetron of au-bain marie.
- Haal de ijsjes uit hun vorm. Dip een voor een de bovenkant in de chocola en daarna in de granola. Leg ze op een stuk bakpapier om hard te worden. Eet ze meteen op of leg ze tot gebruik terug in de vriezer.
Receptuur IMSYNDO
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io