Bananenbites met Maza Nuka Noenoes

Een bijzondere snack met zoete hoemoes van Maza.

maza nuka noenoes
Carlfried Verwaayen Photography

Zin in een gezonde én zoete snack? Dan hebben we goed nieuws. Maza - je weet wel: hét hoemoes-merk van Nederland - lanceert namelijk een zoete hoemoes met banaan en chocolade. Ben je het smeren op toast zat? Probeer dan dit creatieve recept uit. Wedden dat je niet meer zonder deze spread kan? 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Kooktijd: 0 uur 30 minuten
Totale Tijd: 0 uur 30 minuten
Ingrediënten

2-3 bananen

100% natuurlijke pindakaas

1

reep pure chocolade

Extra

Glazen kom

Steelpan

Satéprikkers

Platte schaal bekleed met bakpapier

Bereidingswijze
  1. Snij de bananen in plakjes van 1 cm dik. Besmeer de helft van de plakjes met een royale laag Maza Nuka Noenoes. Besmeer de andere helft royaal met pindakaas.
  2. Druk de plakken met de smeersels in het midden tegen elkaar.
  3. Verwarm een steelpan met heet water op middelhoog vuur. Breek de chocolade in stukken en smelt ze in de glazen kom au bain-marie.
  4. Prik de bananenbites op een satépriker en haal ze een voor een door de gesmolten chocolade. Leg op het papier in de schaal en laat de chocolade stollen in de koelkast.

Receptuur Faya Lourens, foodstyling Jessica Lek, styling Judith Rasenberg

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Zoet