Bananenijs met frambozensaus en basilicum
Klinkt moeilijk, is het niet!

Archief Elle Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
1
uur
0
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
5
grote, rijpe bananen zonder schil, in plakjes van 1 cm en ingevroren
Voor de saus
250
g
frambozen
1/2
el.
citroensap
12
grote basilicumbladeren
1
el.
agavenectar of honing
Extra
keukenmachine, blender, zeef
Bereidingswijze
Bereiding
Leg de plakjes banaan in de keukenmachine om ze licht te ontdooien en maak intussen de saus. Pureer de frambozen met citroensap, basilicum en agave of honing en zeef de saus indien gewenst. Zet de keukenmachine aan en pureer de bananen tot het mengsel wit kleurt en niet meer naar banaan, maar naar romig ijs smaakt, minimaal enkele minuten. Let op dat de keukenmachine niet te warm wordt – pauzeer tussendoor evt een paar min.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io