Passievrucht/yuzu/kokos bubble tea

Recept van Schilo van Coevorden uit het Good Food Book.

passievrucht/yuzu/kokos bubble tea
Good Food Book
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 8 porties
Totale Tijd: 0 uur 40 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
100 mL

passievruchtsap

150 g

yuzusap of het sap van 2 citroenen

175 g

suiker

750 mL

kokosmelk

125 mL

geslagen slagroom

150 g

grote tapiocakorrels

Bereidingswijze
Bereiding

Meng alle ingrediënten, behalve de tapiocakorrels, met 125 ml water tot een bubbletea. Kook de tapiocakorrels in ruim water tot ze gaar zijn, dat duurt ongeveer een uur. Spoel de gekookte tapioca koud in ruim water. Meng de bubble tea 1 op 1 met de tapiocakorrels.

Fielden Fotografie

Good Food Book

Hier koop je hem

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Zoet