Passievrucht/yuzu/kokos bubble tea
Recept van Schilo van Coevorden uit het Good Food Book.

Good Food Book
Porties:
8
porties
Totale Tijd:
0
uur
40
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
100
mL
passievruchtsap
150
g
yuzusap of het sap van 2 citroenen
175
g
suiker
750
mL
kokosmelk
125
mL
geslagen slagroom
150
g
grote tapiocakorrels
Bereidingswijze
Bereiding
Meng alle ingrediënten, behalve de tapiocakorrels, met 125 ml water tot een bubbletea. Kook de tapiocakorrels in ruim water tot ze gaar zijn, dat duurt ongeveer een uur. Spoel de gekookte tapioca koud in ruim water. Meng de bubble tea 1 op 1 met de tapiocakorrels.
Fielden Fotografie
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io