Begin april 2016 kwam het tweede kookboek van Gwyneth Paltrow uit en wij mogen recepten delen! Bijvoorbeeld deze veganistische, glutenvrije kokos-limoentaartjes.
amandelmeel
kokosolie
rijststroop
blik volvette kokosmelk (400 g), 1 nacht in de koelkast gezet
limoen, het sap en de geraspte schil
plus 1 tl kokosbloesemsuiker
Doe alle ingrediënten voor de korst met een snuf zout in een middelgrote kom en meng ze grondig; zorg dat er geen klontjes kokosolie in zitten. Verdeel het mengsel in 8 balletjes (van ca 1 el/stuk) voor een standaardmuffinplaat, of 24 stukken (van ca 1 tl/stuk) voor een minimuffinplaat. Leg in elke holte van de muffinplaat 1 balletje deeg. Maak je vingers nat en druk het deeg langs de wanden omhoog voor kleine taartschelpen. Zet de plaat in de koelkast en ga door met de vulling.