Veganistische kokos-limoentaartjes

Begin april 2016 kwam het tweede kookboek van Gwyneth Paltrow uit en wij mogen recepten delen! Bijvoorbeeld deze veganistische, glutenvrije kokos-limoentaartjes.

Veganistisch dessert
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 8 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Voor de korst
125 g

amandelmeel

3 el.

kokosolie

3 el.

rijststroop

Voor de vulling
1

blik volvette kokosmelk (400 g), 1 nacht in de koelkast gezet

1

limoen, het sap en de geraspte schil

2 el.

plus 1 tl kokosbloesemsuiker

Bereidingswijze
Bereiding

Doe alle ingrediënten voor de korst met een snuf zout in een middelgrote kom en meng ze grondig; zorg dat er geen klontjes kokosolie in zitten. Verdeel het mengsel in 8 balletjes (van ca 1 el/stuk) voor een standaardmuffinplaat, of 24 stukken (van ca 1 tl/stuk) voor een minimuffinplaat. Leg in elke holte van de muffinplaat 1 balletje deeg. Maak je vingers nat en druk het deeg langs de wanden omhoog voor kleine taartschelpen. Zet de plaat in de koelkast en ga door met de vulling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Zoet