Glutenvrije Wafels
Recept van Food Bandits uit het kookboek Good Food Book. Tip van de Food Bandits: “heerlijk met vers fruit of een flinke dot room.”

Fielden Fotografie
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
100
g
zelfrijzende, glutenvrije bloem
1
el.
kaneel
1
el.
kokosbloesemsuiker
1
ei
1 1/2
banaan, geprakt
scheutje vanille-extract
100
mL
(plantaardige) melk
(kokos)boter om wafelijzer
mee in te vetten
Bereidingswijze
Meng de bloem met kaneel en suiker en voeg dan het ei, banaan, vanille-extract enmelk toe. Roer goed door tot een glad beslag. Vet het wafelijzer met de boter in enbak de twee wafels volgens de instructies van het ijzer.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io