Tomaten-honingtaartje met pijnboompitjes en tijm

Lekker met mangosorbetijs.

tomaten-honingtaartje
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 30 minuten
Ingrediënten
32

cherrytomaatjes, aan de onderkant ingekerfd 

4

plakjes bladerdeeg (diepvries)

1

ei, losgeklopt 

4 el.

(sinaasappelbloesem)honing

fijne rasp van 1 schoongeboende sinaasappel

blaadjes van 2 takjes tijm

40 g

pijnboompitjes

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg het bladerdeeg op bakpapier op de bakplaat en kwast het in met ei. Verdeel de tomaatjes over de plakjes bladerdeeg – leg de onderkant naar boven. Bestrooi ze met tijm, pijnboompitten en sinaasappelrasp en besprenkel royaal met honing. Bak ze in het midden van de oven in ca 20 min goudbruin en gaar.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Zoet