Tomaten-honingtaartje met pijnboompitjes en tijm
Lekker met mangosorbetijs.

ELLE Eten
Porties:
4
Totale Tijd:
0
uur
30
minuten
Ingrediënten
32
cherrytomaatjes, aan de onderkant ingekerfd
4
plakjes bladerdeeg (diepvries)
1
ei, losgeklopt
4
el.
(sinaasappelbloesem)honing
fijne rasp van 1 schoongeboende sinaasappel
blaadjes van 2 takjes tijm
40
g
pijnboompitjes
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg het bladerdeeg op bakpapier op de bakplaat en kwast het in met ei. Verdeel de tomaatjes over de plakjes bladerdeeg – leg de onderkant naar boven. Bestrooi ze met tijm, pijnboompitten en sinaasappelrasp en besprenkel royaal met honing. Bak ze in het midden van de oven in ca 20 min goudbruin en gaar.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io