Breakfast Bowl met zilvervliesrijst, quinoa, chocolade, fruit en kruiden
Wauw: ontbijten met iets wat smaakt als een toetje, maar nog gezond is ook. Wat wil je nog meer?

bakjes Lassie minuutje zilvervliesrijst + quinoa en granen
appel, in stukjes
banaan, in stukjes
dadels zonder pit
plantaardige melk
snuf zout
venkelpoeder
kardemompoeder
sinaasappel, sap en rasp
(geroosterd) amandelschaafsel
donkere chocolade
vanillesuiker (optioneel)
1. Gooi de dadels, zout, kruiden, banaan, appel en sap van de sinaasappel met de plantaardige melk in de blender. Mix dit tot een vloeibaar papje.
2. Warm een pan op met een klein beetje kokosvet. Voeg nu de 2 bakjes Lassie Minuutje rijst toe. Die is kant-en-klaar en hoeft dus niet gekookt te worden. Voeg ook het papje toe. Roer tot het warm is.
3. Rooster kort het amandelschaafsel. Verdeel het rijstmengsel over 2 tot 3 glazen of kommen. Waarschijnlijk houd je nog iets over voor morgenochtend. Verdeel de banaan in plakjes en de chocolade in grove blokjes over de porties en top af met het amandelschaafsel en de sinaasappelrasp.