Recept! De misschien wel makkelijkste no-bake cheesecake ooit
Voor iedereen zonder bakgen of met twee linker handen. Jullie kunnen dit.

koekjes (bijvoorbeeld digestives of bastognekoeken)
ongezouten roomboter, gesmolten
slagroom
mon chou
kristalsuiker
Ingevette springvorm Ø24cm
1. Verkruimel de koekjes in een keukenmachine of stop ze in een theedoek en geef ze van jetje met een deegroller/wijnfles/ander zwaar object. Meng de gesmolten boter door de kruimels en stort het mengsel in de bakvorm. Verdeel het mengsel met de bolle kant van een lepel over de bodem en druk goed aan.
2. Klop in een grote kom de slagroom, de mon chou en de suiker tot een glad mengsel. Giet het in de bakvorm en zet ten minste 4 uur in de koelkast om op te laten stijven. Kind kan de was doen.
Klaar? Versieren maar! Rood fruit, bosbessen, plakjes banaan, verkruimelde oreo's, pindakaas, hagelslag, pindakaas met hagelslag... Alles mag. 't Is jouw feessie.