Recept! De misschien wel makkelijkste no-bake cheesecake ooit

Voor iedereen zonder bakgen of met twee linker handen. Jullie kunnen dit.

no-bake-cheesecake
Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 10
Ingrediënten
Voor de bodem
250 g

koekjes (bijvoorbeeld digestives of bastognekoeken)

100 g

ongezouten roomboter, gesmolten

Voor de vulling
375 mL

slagroom

350 g

mon chou

110 g

kristalsuiker

Extra:

Ingevette springvorm  Ø24cm

Bereidingswijze

1. Verkruimel de koekjes in een keukenmachine of stop ze in een theedoek en geef ze van jetje met een deegroller/wijnfles/ander zwaar object. Meng de gesmolten boter door de kruimels en stort het mengsel in de bakvorm. Verdeel het mengsel met de bolle kant van een lepel over de bodem en druk goed aan.

2. Klop in een grote kom de slagroom, de mon chou en de suiker tot een glad mengsel. Giet het in de bakvorm en zet ten minste 4 uur in de koelkast om op te laten stijven. Kind kan de was doen.

Klaar? Versieren maar! Rood fruit, bosbessen, plakjes banaan, verkruimelde oreo's, pindakaas, hagelslag, pindakaas met hagelslag... Alles mag. 't Is jouw feessie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Zoet