Frisse Thaise salade met rijst en Pulled Oats

Fris en licht, maar vullend tegelijk!

thaise salade
Gold & Green

Deze zomer zullen we geen wereldreizen kunnen maken, dus moeten we andere manieren verzinnen om verre landen in huis te halen. Deze verfrissende, knapperige Thaise salade met Pulled Oats staat binnen 15 minuten op tafel. Zo waan je je thuis in Oosterse sferen!

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Voor de salade
1

pak Pulled Oats

1

kleine komkommer

1

kleine paprika

1/2

wortel

2

selderijstengels

2

lente-uitjes

200 g

cherrytomaten

100 g

basmatirijst

Voor de dressing
35 mL

sojasaus

35 mL

koolzaadolie

35 mL

sinaasappelsap

Limoensap en -rasp

Chilivlokken 

Ter garnering

Geroosterde sesamzaadjes

Pinda's of cashewnoten

Bereidingswijze
  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.  
  2. Snijd de komkommer, paprika, wortel, selderij en lente-ui in dunne repen. Snijd de cherrytomaten in vier partjes.
  3. Meng alle ingrediënten voor de dressing en pas het naar eigen smaak aan. Schenk een deel van de dressing over de salade en hussel door elkaar. Zet in de koelkast en laat de smaken intrekken voor je het serveert.
  4. Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking. Bak de Pulled Oats in olie en voeg toe aan de salade. Serveer de salade met basmatirijst en garneer met sesamzaadjes en noten.

Dressing over? Bewaar het goed afgedekt in een schoon potje. 

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder