Een weekendklus, maar wel een heel leuke.
Waarmee je een heel repertoire aan dumplings kunt maken.
Uit het nieuwe vega kookboek Green van Elly Pear.
We kwijlen een beetje, zo lekker.
Het recept uit zijn nieuwste boek 7 x anders
Het specerijenmengsel voor deze curry maak je zelf en dat proef je! De saus is romig maar licht en bereid met yoghurt en amandelen.
Je beste koolhydraatarme vriend die binnen een kwartier op tafel staat.
Een van de lekkerste kazen uit Italië.
Deze cake heeft een rijke smaak maar een lichte textuur, perfect voor een chocoladetaart.
Het ultieme kersttoetje dat je van tevoren kunt maken.
Om het kerstmenu mee te beginnen.
Hét vega(n) hoofdgerecht voor tijdens kerst - waar je ook vlees- en viseters mee betovert.
Chocoladekrullen of chocoladesigaren maak je makkelijk zelf. Chocolaterie Van Soest deelt het recept.
Voor alle kaaslovers! 🧀
Makkelijker wordt het niet. En lekker dat het is!
Een kerstmenu met alleen het beste uit Neerlands voorraadkast. Schuif aan in de Gouden Eeuw!
Met een rijke smaak, maar lichte textuur is dit hét dessert voor de feestdagen.
Niet je dag vandaag? Maak deze mac & cheese en je voelt je meteen beter!
1, 2, 3... DIPPEN MAAR 🤤
Vullend, gezond en megalekker!
Kitsch of niet, een smakelijker en makkelijker te bereiden nagerecht waarmee je zoveel bewondering oogst is er niet.