12 items om je klaar te stomen voor de Nationale Week Zonder Vlees

Zo wordt een week geen vlees een eitje.

vegetarische week
Ilka & FranzGetty Images

Op uw plaatsen... Ben jij al klaar voor de Nationale Week Zonder Vlees? Van 8 tot 14 maart kun je weer meedoen aan een week lang vegetarisch eten. Een kleine moeite met veel impact. Voor de een is dat een makkie, voor de ander een uitdaging. Om je klaar te stomen voor de vegaweek, verzamelden we 12 producten die je er makkelijker doorheen loodsen.

Probeer bijvoorbeeld eens een spannende vleesvervanger, vul je reserves aan met vitamines, verreik je kookkunsten met een tofupers of spiraalsnijder en haal het beste uit je kruiden door ze te laten hergroeien in eigen keuken. En, natuurlijk: een vegetarisch kookboek. Van de initiatiefneemster van de Nationale Week Zonder Vlees zelf.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ookworst
Hema

De klassieker van Hema, maar dan vegetarisch. Kan natuurlijk naast de stamppot, maar heeft nog zoveel meer in z'n mars. Want ook deze variant doet het prima als snack, op een broodje of zo uit het vuistje. En, lekker handig: de ookworst is tegenwoordig ook gewoon digitaal te bestellen.

Hema

SHOP

2 Tofupers
TofuBud

TofuBud

SHOP

3 Vitamine B12-tabletten
Holland & Barret
4 (vegetarische) hamburgerpers
Eva Solo

Eva Solo

SHOP

5 Vegabijbel
Isabel Boerman
6 Wokpan
Ken Hom

Ken Hom

SHOP

7 Spiraalsnijder
Gefu

Gefu

SHOP

8 Groente hakmes
Global

Global

SHOP

9 Smart Garden
Click & Grow

Click & Grow

SHOP

10 Groenteborstel
Bol.com

Bol.com

SHOP

11 Groenten- en fruitzakjes
Kikkerland

Kikkerland

SHOP

12 Hergroeikit voor groenten en kruiden
Brabanita

Brabanita

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tools