Met deze slimme gadgets kom je de quarantaine wel door

Van een ijsmachine tot een chique blender; hiermee vermaak je je wel even.

step by step flat lay mixing ingredients in standing kitchen mixer to bake a three layer vanilla cake
arinahabichGetty Images

We zitten alweer even in thuisisolatie, waardoor we naast dierbaren ook die dagelijkse baristakoffie, smoothie on-the-go of zoete-aardappelfrietjes van onze favoriete restaurants beginnen te missen. Gelukkig hoeft quarantaine niet te betekenen dat we dit totaal hoeven vergeten, je hebt er enkel de juiste apparatuur voor nodig.

Tijd om jezelf het leven van nu net even iets makkelijker te maken. Op een rij: de beste gadgets die ervoor zorgen dat jij soepel door deze zelfisolatie-periode heen komt.

Dit artikel verscheen eerder bij ELLE Decoration

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Magimix CitiZ & Milk Nespresso
de Bijenkorf

SHOP

Het was even slikken dat we niet meer onze dagelijkse flat white kunnen halen bij het favoriete koffietentje om de hoek. Maar wie zegt dat je niet je eigen barista kunt spelen? Enige wat je nodig hebt is een fantastisch koffiezetapparaat. Oh ja, en koffiecapsules natuurlijk.

2 WMF Kult X Mix & Go blender
de Bijenkorf

SHOP

Dat je je dagelijkse smoothie on-the-go niet meer kunt kopen, betekent zeker niet dat je niet alsnog de dag kunt beginnen met een goed vitamineshot. Met deze kleine blender heb je in een handomdraai een heerlijke smoothie.

3 Trotec Design Luchtreiniger AirgoClean
Bol.com

SHOP

Nu we zoveel thuis zitten kan wat frisse lucht in de woonkamer geen kwaad. En hoewel de zon al goed begint te schijnen, vinden wij het nog een beetje fris om de ramen de hele dag open te hebben staan. Een luchtreiniger is daarom ideaal.

4 KitchenAid Mini keukenmachine
de Bijenkorf

SHOP

Om de tijd door te komen proberen wij zoveel mogelijk dingen te doen die we al heel lang wilden doen, maar die er steeds niet van kwamen. Wat betreft zelfgemaakte producten stond hummus, pindakaas en pesto nog op het lijstje en met deze keukenmachine heb je dat binnen no time gemaakt.

5 Russell Hobbs Cook At Home Steamer
Coolblue

SHOP

Plotseling staan wij uren te kokkerellen waar we eerst vooral zo snel mogelijk eten op ons bord wilden hebben. Til je kookkunsten naar een hoger level en probeer eens je groente te stomen. Zo geef je een simpel gerecht opeens een andere draai.

6 Princess ijsmachine
Bol.com

SHOP

Wellicht onze favoriet in deze lijst, want wij houden van ijs - heel veel ijs. Dus hoe leuk is het om eens je eigen ijs te maken. Het mooie aan zelfgemaakt ijs is dat het het lekkerst is wanneer het net af is. Je hoeft je dus niet schuldig te voelen als je alles in één keer opeet.

7 KitchenAid Artisan mixer
kitchenaid artisan mixer
bol.com

SHOP

Ben je gek op bakken? Dan mag de KitchenAid Artisan mixer - de Rolls Royce onder de keukenapparaten - niet ontbreken op je aanrecht. Hij mixt, klopt, kneedt en mengt tot je een ons weegt, en is stiekem alleen al voor het kloppen van slagroom en meringue de aanschaf waard.

8 Princess 182050 Family Aerofryer XXL
Bol.com

SHOP

Ondanks dat we proberen zo gezond mogelijk de quarantaine door te komen, moet je jezelf natuurlijk af en toe wel verwennen. Met een Airfryer zorgt je er in ieder geval voor dat je frietjes nog enigszins 'verantwoord' zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder