Met deze tools tover je jouw thuis(kantoor) om tot koffiespot

En maak je de allerbeste ristretto, cappuccino of Americano gewoon thuis!

cropped shot view of laptop on the wooden table in the cafe without people
BoylosoGetty Images

Werk je thuis en mis je het loopje naar je favoriete koffiespot? Geen nood! Met deze tips & tools bouw je jouw eigen (thuis)kantoor om tot koffiecorner, inclusief de allerlekkerste koffie én zoets voor erbij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Serax Surface koffiekopje
serax surface koffiekopje
Serax

Een goede bak koffie begint bij een mooi kopje. Dit prachtexemplaar van Serax Surface, de Serax servieslijn van Sergio Herman, doet het altijd goed en drinkt ook nog eens hartstikke fijn.

SHOP

2 Koffielepeltjes
gouden koffielepeltjes
Lusso For You

En als je dan toch bezig bent, bestel dan gelijk een setje van deze beeldige koffielepeltjes. Ook fijn voor amuses!

SHOP

3 Zien: Dalgona is dé nieuwe trend op koffiegebied
4 BOCCA koffie
bocca koffie
BOCCA

Een écht goed kopje koffie valt of staat met de juiste bonen. Wij zijn gek op die van BOCCA, die je gelukkig ook online kunt bestellen.

SHOP

5 Bialetti Bonenmaler
bialetti koffiemolen
bol.com

En heb je de bonen eenmaal in huis, moeten ze wel nog gemalen worden. Doe dat met deze handige bonenmaler en je hebt in een handomdraai vers gemalen bonen. Ruik je die verslavende geur al?

SHOP

6 WMF Lumero Portafilter Espresso Machine
wmf lumero espresso machine
Andy Brunner/WMF

Dan zijn we nu aangekomen bij het paradepaartje van deze lijst: het de espresso machine! Niets zo fijn als je zelfgemalen bonen als vloeibaar goud door het apparaat in je kopje te zien druppelen. Dit exemplaar van WMF neemt niet veel ruimte in beslag en ziet er ook nog eens knap uit. En ja, hij is ook makkelijk in gebruik. WINNING!

SHOP

7 Bialetti Percolator
bialetti percolator
Bialetti

Doe je het liever op de old school manier? Gebruik dan een percolator. Koffie + water erin en hup het vuur op! Pruttel, pruttel, pruttel...

SHOP

8 Chemex
chemex filterkoffie
Chemex

Gek op filter of slow koffie? Ga dan voor de Chemex. Het enige wat je verder nog nodig hebt zijn filters, gemalen koffie en een beetje heet water. Een kind kan de was doen!

SHOP

9 WMF Lumero Melkopschuimer
wmf lumero melkopschuimer
Andy Brunner/WMF

Voor de cappuccino, macchiato en latte lovers onder ons is een melkopschuimer ook een must.

SHOP

10 Brownie erbij?
waldo brownies bestellen
WALDO

Tot slot mag iets lekkers bij de koffie natuurlijk niet ontbreken. Op ELLEEten.nl staan meer dan genoeg lekkere recepten, maar als je het jezelf makkelijk wilt maken bestel ze dan gewoon bij WALDO. Hij maakt de allerlekkerste brownies van het land, trust us...

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tools