De leukste cadeaus om te geven onder de 50 euro

Perfect om cadeau te doen aan een echte bourgondiër.

cadeau 50 euro

Iemand in jouw familie of vriendenkring die een echte bourgondiër is? Dan kun je hem of haar gegarandeerd blij maken met deze cadeaus onder de 50 euro. Een fijne bijkomstigheid is dat jij hoogstwaarschijnlijk kan meegenieten van de cadeaus. Check maar eens.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Laguiole Jean Dubost Kaasmes set van 8 en plank
bijenkorf

Bij een borrel hoort een stukje kaas en dus ook een fijn kaasmes, want deze kan de smaak van de kaas behoorlijk beïnvloeden. Eerste hulp bij kaascrisis: welk soort kaasmes gebruik je voor welke kaas?

SHOP

2 HK Living 70's espressokop 20 cl set van 6
bijenkorf

Wat zijn ze knap! Deze zesling is perfect om koffie in te serveren na een bourgondisch diner. Maar buiten de lijntjes kleuren mag ook: wat dacht je van een dessert serveren hierin?

SHOP

3 Laguiole Style de Vie Luxury Line kurkentrekker met accessoires
Fonq

Wijnen, wijnen, wijnen. Met deze luxueuze wijnset haal je niet alleen de kurk gemakkelijk van de fles. Je voorkomt ook rode wijnvlekken op je witte tafelgoed met de schenktuiten. En gaat de wijnfles niet op, dan zet je een stop erop.

SHOP

4 Laura Ashley ovenschaal Sweet Allysum vierkant
Wehkamp

Bij iemand die graag uren in de keuken doorbrengt doet een ovenschaal het altijd goed. Je maakt 'm nog leuker als je 'm vult met verse ingrediënten, zodat de chef direct aan de slag kan.

SHOP

5 C. da Silva Dalva Porto 10 jaar oude rode port in decanteerfles
bijenkorf

Een lekkere port als afsluiter van het kersdiner, daar kun je zelf wellicht ook nog van profiteren. Deze mooie decanteerfles is gevuld met port, is hervulbaar of te gebruiken als wijn- of waterkaraf.

SHOP

6 Tokyo Design Studio Nippon Black sushi serviesset 8-delig
bijenkorf

Sushifan? Die maak je absoluut blij met deze sushiset. Hij bestaat uit twee ronde kommetjes, twee langwerpige schaaltjes en vier houten eetstokjes. En er kan natuurlijk veel meer dan alleen sushi op!

SHOP

7 Broste Copenhagen Nordic Sea theepot 1 liter
bijenkorf

Baby it's cold outside... tijd voor een bakkie thee om op te warmen. Helemaal hartverwarmend met een exemplaar dat eruitziet als deze.

SHOP

8 Traditional Wine Rack Co. Wijnrek 16 flessen
Fonq

De feestdagen staan in het thema van gezelligheid, en voor een echte bougondiër hoort daar een goede fles wijn bij. In dit wijnrek leg je gemkkelijk een voorraad aan en bewaar je handig al je favorieten wijnen bij elkaar.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder