Bewaardozen opgelet, wij tippen de beste vershoudbakjes

Of je nou een meal prep-fanaat, kliekjesmonster of opruimfreak bent. Vershoudbakjes zijn een absolute must.

Healthy lunch box
Claudia TotirGetty Images

Duurzaam en handig zijn ze, bewaarbakjes. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. We tippen de handigste vershoudbakjes voor alle etenswaren. Of je nu gaat meal preppen, restjes wilt bewaren of je lunch wilt vervoeren.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lekvrije bewaarbakjes
fonQ
Tefal fonq.nl

Perfect om mee te nemen in je tas. Een lekkere salade voor de lunch of een soepje tussendoor. Deze lekvrije lunchboxen voorkomen de grootste teleurstelling: een ondergelopen laptop, kippensoep tussen je boeken of potloden vol dressing.

2 Glazen vershoudbakjes
Hema
Hema hema.nl

Glazen bewaardozen zijn gemakkelijk schoon te maken, handig als je slecht bent in afscheid nemen van dat niet-zo-lekkere kliekje in de koelkast. De grote variant is perfect om een lasagne in te bereiden, hij kan zo de oven in. Uitgegeten en is er nog wat over? Klik de passende deksel erop en zet het in de koelkast. Geen gedoe meer met overscheppen!

3 Bewaarbakjes voor in de magnetron
fonQ
Tefal fonq.nl

Deze hittebestendige bakjes gooi je met gemak in de magnetron. Fijn om de dag erop in een mum van tijd het eten klaar te hebben, of buitenshuis te kunnen profiteren van je eigen kookkunsten. Zet jij binnenkort jaloersmakende gerechten op de lunchtafel?

4 Bakjes voor droge etenswaren bewaren
Bol.com
Brabantia bol.com

'Deze keer maak ik de fusilli echt héél voorzichtig open.' En toch scheurt weer de hele verpakking in twee. De knappe storage bakken van Brabantia helpen je handje. Vanaf nu scheur je lekker iedere verpakking in twee. Je droge etenswaren blijven niet alleen langer vers, maar het staat ook nog eens leuk in de keuken.

5 Set vershoudbakjes
fonQ
Mepal fonq.nl

Heb jij een chronisch bakjestekort in huis? Of ben je nieuw in de meal prep-wereld? Dan is het misschien fijn om een set te kopen. Het fijne is dat deze bakjes compact op te bergen zijn wanneer je ze niet gebruikt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder