Stijlvolle wijnglazen voor de feestdagen

De mooiste wijnglazen voor een feestelijke avond.

Feestelijke wijnglazen

De feestdagen komen in het zicht en dat betekent héél veel eten en een goed glas wijn. Natuurlijk willen we wel uitpakken. Dus gaan we een chique feeststemming creëren voor al je gasten - en jezelf. Op een rij: de feestelijkste wijnglazen voor op tafel.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Broste Copenhagen
Bijenkorf

Dit wijnglas doet helemaal mee met trendkleur oranje van dit herfstseizoen. Het glas is transparant met oranjebruine tinten aan de voet, en is net even specialer tijdens een feestelijk diner.

SHOP

2 Pip Studio
Bijenkorf

Een sierlijke feesttafel krijg je voor elkaar met de Floral wijnglazen van Pip Studio. Het glas heeft een romantische bewerking van een wit bloemdessin met goudkleurige accenten.

SHOP

3 Royal Leerdam
Bijenkorf

Met deze set van acht stuks kun je niet alleen vooruit met de wijn, maar ook met water. En dat kán weleens van pas komen aan zo'n familietafel.

SHOP

4 Pip Studio
Bijenkorf

Oh la la, it's Christmas time. En daar past geen glas beter bij dan dit Royal Christmas wijnglas met gouden sterren en rendieren.

SHOP

5 Libbey
Bijenkorf

Speciaal voor de rode wijn is dit Libbey wijnglas gemaakt. Geïnspireerd op de illegale periode waarin bars ontstonden tijdens de drooglegging, de speakeasy's.

SHOP

6 Villeroy & Boch
Bijenkorf

Een witte wijn serveer je mooi in deze set van twee wijnglazen met ombre kleurverloop van brons naar de ronde voet.

SHOP

7 Nachtmann
Bijenkorf

Chique de friemel! Een set van vier kristalwijnglazen met schitterende versiersing van bladeren. Zet 'm maar eens in het Ideaal voor feestjes, maar niet mee gooien.

SHOP

8 Schott Zwiesel
Bijenkorf

Deze zes twijnglazen kunnen als je voorzichtig bent jaren mee. Het glas is gemaakt van duurzaam Tritan kristalglas, dat zorgt voor een blijvende glans en is krasbestendig. Bovendien: een tijdloos design.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tools