Hasta la pasta: deze tools zijn onmisbaar bij pasta maken

25 oktober is het Wereld Pasta Dag. Voor de echte liefhebber hebben we een rij attributen in elkaar gezet.

Pasta maken tools
AnchiyGetty Images

Wereld Pasta Dag, waar komt die dag eigenlijk vandaan? Tijdens een congres voor pastaproducenten in 1995 is-ie in het leven geroepen. De echte pastaliefhebber weet dat pasta veelzijdig is en op allerlei manieren bereid kan worden. Plus: dat het één van de meest milieuvriendelijke en voedzame producten is. Dus zetten we je aan de bak. Met deze items maak je verse pasta uit eigen keuken.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pastamachine
Bol.com

De pastamachine. Bijkomstig met verschillende figuren, waardoor het maken van ravioli bijvoorbeeld ook mogelijk is naast spaghetti.

SHOP

2 Ravioli set
Bol.com

Niet fan van machines, maar wel van ravioli. Deze simpele bakvorm is makkelijk te gebruiken voor het maken van de deegkussentjes.

SHOP

3 Pasta droogrek
Bijenkorf

Wanneer je huisgemaakte pasta niet direct gebruikt, is het drogen essentieel. En daar kun je wel een droogrekje bij gebruiken.

SHOP

4 Pasta inzet
Bijenkorf

Wanneer je pasta gaat koken is dit product ideaal. Met de inzet in een pan hoef je de pasta niet meer af te gieten, je haalt 'm er gewoon zo uit.

SHOP

5 Pasta Lover set 3-delig
Bijenkorf

De meeste pasta zou pasta niet zijn zonder een beetje Parmezaanse kaas erover. Met deze driedelige set, die bestaat uit kaasbakje, kaasmes en rasp, maakt dat een feest op tafel.

SHOP

6 Pasta-tang
Bijenkorf

Schep je huisgemaakte pasta op met deze handige pasta-tang, draai er een mooi torentje van en enjoy Wereld Pasta Dag.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder