Moederdag: in 7 stappen het perfecte moederdagontbijt

Verwen je moeder (of jezelf) met een ontbijt. Uiteraard wel op gepaste afstand.

moederdag-ontbijt
MADE.com, clover dienblad

Begin de speciale dag van je moeder op de best mogelijke manier: met eten afgeleverd direct aan haar bed. Maar hoe doe je dit nu eigenlijk op de beste manier? Wij helpen jou graag op weg met wat fijne basics. Bonus: maak het ontbijt extra speciaal door een van deze moederdagcadeaus te geven. En maak er gelijk nog een paar van deze feestelijke gerechten erbij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Clover dienblad
Made.com

Zorg eerst dat je het allerbelangrijkste in huis hebt: het dienblad. Een dienblad met poten zorgt voor een comfortabel ontbijt op bed. Hoe groter het dienblad, hoe kleiner de kans dat jouw moeder kruimels over het bed morst of nog erger: koffie.

SHOP HIER

2 Asta vaas
Made.com

Als moeder van bloemen houdt, zet dan een vaasje met een bloem op het dienblad. Deze turquoise vaas vrolijkt het dienblad instant op.

SHOP HIER

3 Le Creuset Eierdop
De Bijenkorf

Staan eieren op het menu? Dacht 't wel. En die passen precies in dit eierdopje van Le Creuset. Serveer het ei met toast of heerlijke ovenbroodjes.

SHOP HIER

4 Bloomingville koffiepot
Bol.com

Koffiedrinkers kunnen in de ochtend écht genieten van een kop koffie. Serveer het in deze gouden koffiepot van Bloomingville. Dat doet daar sowieso een schepje bovenop.

SHOP HIER

5 Bredemeijer theepot
De Bijenkorf

Is jouw moeder eerder een theeliefhebber? Kies dan maar beter voor een theepot. Deze houdt de thee drie kwartier tot een uur lang warm waardoor mama rustig kan genieten van haar ontbijt. En doe er dan gelijk een variatiebox thee bij. Tenzij jij haar favoriet gewoon weet natuurlijk.

SHOP HIER

6 SMEG Blender
De Bijenkorf

Smoothies doen het ook nooit verkeerd op Moederdag. Maak een lekkere smoothie met de SMEG blender. Deze blender is zo zoet dat je smoothie geen suiker meer nodig heeft. Is je moeder vast blij mee.

SHOP HIER

7 Leonardo glas
Hudsons Bay

Tot slot: schenk je smoothie uit in een mooie glas. Geen tijd om een smoothie te maken? Schenk je toch gewoon verse sinaasappelsap in.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder