5 pizzatools waar de echte pizzabakker niet zonder kan

'k Heb zo'n zin in een pizza calzone, uit eigen oven.

zelf-pizza-maken-tools
ELLE Eten

Heb jij een verborgen pizzabakker in je? Kneed je deeg alsof het een lieve lust is en bak je ze bruin zoals alleen la mamma of la pappa dat doet? Dan zijn deze pizzatools essentieel voor in jouw thuispizzeria.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 DOIY pizza cutter Fixie
Bicycle wheel, Bicycle part, Spoke, Bicycle, Bicycle accessory, Vehicle, Metal, Bicycle frame, Fashion accessory, Bicycle tire,
DOIY

Een fiets voor je pizza? Nee, een fiets door je pizza! Deze racefiets heeft banden zo scherp dat ze je pizza in flarden rijden.

SHOP HIER

2 Emile Henry Pizzasteen
Bol.com

Op deze zwarte pizzasteen bak je pizza's in eigen oven af zoals bij de pizzeria. De steen warmt goed op, waardoor de bodem lekker krokant wordt. Net alsof je bij de Italiaan zit. Bof jij even.

SHOP HIER

3 Point-virgule Pizza serveerset 2-delig
De Bijenkorf

Met deze houten serveerset presenteer je jouw pizza op een makkelijke manier. Door de snijlijnen in de plank wordt het snijden van de pizza een eitje. En het ziet er ook nog eens fraai uit.

SHOP HIER

4 Villeroy & Boch Pizza Passion pizzaschep
Wehkamp

Voor de echte pizzaliefhebber: een houten schep om je pizza uit de oven te halen. Of om erin te doen natuurlijk.

SHOP HIER

5 Villeroy & Boch Manufacture Rouge pizzabord
De Bijenkorf

En om het af te maken: een bord van Villeroy & Boch dat met een beetje fantasie net een plak salami is. Het servies van handgeschilderd porselein is stijlvol en kan in de magnetron en de vaatwasser.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder