5 grillpannen voor mooie strepen en authentieke smaak

Of het nu om je biefstuk of een groentje gaat.

grillpan-kopen
ELLE Eten

Een grillpan geeft net dat extra's aan je eten, of je nu een mals stuk vlees bereidt, een moot vis, of een berg groenten. Op hoge temperatuur schroei je het oppervlakte dicht, waarmee smaak wordt behouden én er mooie grillstrepen ontstaan op je ingrediënt. We selecteerden een zestal fijne exemplaren om te kopen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Greenpan Cambridge grillpan
Wehkamp

Chic hoor, zo'n bronzen exemplaar. De pan heeft een veilige anti-aanbaklaag die geen giftige stoffen afgeeft bij hoge temperaturen. Bakken doe je prima met amper olie of vet.

SHOP HIER

2 DEMEYERE Control Induc grillpan
De Bijenkorf

Het voordeel van een grillpan is dat de warmte evenredig verdeeld wordt. Bij deze roestvrijstalen pan wordt de temperatuur op inductie automatisch getemperd, waardoor hij niet oververhit raakt.

SHOP HIER

3 Le Creuset gietijzeren vierkante grillpan
bol.com

Het voordeel van een gietijzeren grillpan, is dat-ie vanaf het fornuis zo de oven in kan. Geen smeltgevaar en met handige schenktuiten aan twee kanten, die afgieten makkelijk maken.

SHOP HIER

4 BK Easy Induction Grillpan
Bol.com

Bij de BK Easy Inductie serie ligt de focus op de perfecte warmteverdeling. De coating van deze pan maakt aanbakken bijna onmogelijk.

SHOP HIER

5 Tefal Heritage grillpan
Hudson's Bay

Voordeel van deze grill is dat-ie dezelfde kwaliteiten heeft als een gietijzeren pan - en dezelfde klassieke look -, maar dat hij door het materiaal een stuk lichter is. De pan is gemaakt van gegoten aluminium.

SHOP HIER

6 WMF Grillpan
De Bijenkorf

Het materiaal van deze pan, genaamd Fusiontec, is vrijwel onverwoestbaar en heeft een glad, robuust en krasbestendig oppervlak. Daardoor blijven ze mooi, ondanks veelvuldig gebruik.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder