5 organizers die iedere keuken zou moeten hebben

Hiermee krijgt de grootste rommelkont nog structuur op het aanrecht.

organizer-bestekla-kruidenrek
ELLE Eten

Sponsjes door de hele keuken, mooie messen met de punt in de bestekla. Klinkt herkenbaar? Tijd voor wat structuur. Met deze organizers berg je je keukengerei netjes én mooi op.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Relaxdays bestekbak metaal
Bol.com

Hij mag dan in een lade liggen, dan mag-ie er nog best wezen toch? Deze bestekbak heeft zes vakken om je keukengerei in op te bergen. Door het materiaal met gaatjes houd je de casette makkelijk schoon onder stromend water.

SHOP HIER

2 Hendi snijplank organizer
Bol.com

Hendi heet-ie niet voor niets. Met dit snijplankenrek berg je snijplanken netjes op zonder er te veel ruimte op in te leveren.

SHOP HIER

3 Wüsthof Knife Organizer
Bol.com

Je keuken te klein voor een messenblok? In deze organizer berg je waardevolle messen veilig op in een lade. Er passen tot veertien grote en kleine messen in.

SHOP HIER

4 Relaxdays bamboe kruidenrek
Bol.com

Op dit uitschuifbare kruidenrek heb je het overzicht over al je potjes kruiden en specerijen. Het bamboemateriaal is onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig.

SHOP HIER

5 Joseph Joseph 100 Collection aanrecht organizer
De Bijenkorf

Geen rondslingerende sponsjes meer, drogend bestek of afwasborstels in de wasbak. Allemaal netjes in een knap bakje naast de kraan.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder