7 cadeaus voor iemand die van wijn houdt

Santé!

wijn-cadeau-wijnliefhebber
ELLE eten

Flesje wijn cadeau te afgezaagd? Probeer het eens met een van deze cadeaus voor de wijnliefhebber. Daar kom je zeker mee binnen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Wijnflesstoppers met hert
flessenstopper 
Bol.com

Met een flessenstopper wordt het oxidatieproces van een geopende fles wijn vertraagd - langer genieten van een fles dus. Wel aan 't rood gaan, want deze herten zijn te mooi om achter de koelkastdeur te verdwijnen.

SHOP HIER

2 Clover wijnrek
Shelf, Shelving, Furniture, Wood, Brown, Table, Rectangle, Bookcase, Wine rack, Plywood,
MADE.com

Dit wijnrek van acaciahout heeft plek voor maar liefst twaalf flessen wijn. Een ideale gast op een feestje dus, of ideaal voor een waardevolle verzameling.

SHOP HIER

3 Alessi Parrot kelnersmes
Spoon lure, Bird, Piciformes, Fishing lure, Fashion accessory, Beak,
Alessi

Papegaaitje leef je nog! Dit vrolijke kelnersmes heeft een mesje en een handige tweetraps hefboom die het ontkurken een makkie maakt.

SHOP HIER

4 Jansen+co wijnkoeler
Hudson's Bay

Een terracotta potje niet voor de planten, maar voor een wijnfles dit keer. Het materiaal leent zich namelijk uitstekend om te verkoelen. En met zo'n uiterlijk laat je die fles met alle plezier op tafel staan.

SHOP HIER

5 WMF Decanteer Schenktuit
WMF

Dankzij deze decanteertuit heb je geen karaf meer nodig om te decanteren. Bij het uitschenken wordt de wijn gedraaid, waardoor er zuurstof bij komt. En daar krijgt een volle wijn zijn smaak van.

SHOP HIER

6 Leonardo Daily decanteerkaraf
Leonardo

Een decanteerkaraf doet het daarentegen weer goed op tafel. Het glazen ontwerp zorgt ervoor dat de wijn goed geventileerd wordt.

SHOP HIER

7 Wijnpakket met glas
Wine glass, Stemware, Glass, Wine bottle, Glass bottle, Bottle, Drinkware, Wine, Drink, Champagne stemware,
Your surprise

Een gepersonaliseerd cadeau: dit wijnkistje met fles Luc Pirlet Merlot en twee wijnglazen maak je eigen door een gegraveerde tekst op de glazen.

SHOP HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder