Deze designer maakt roze geglazuurde tompoucen van... keramiek!

Van deze keramieken en handbeschilderde tompouce zou je zo een hapje willen nemen...

mickey philips longpouce
Mickey Philips

Van een goede tompouce bij de koffie worden wij altijd vrolijk – maar van dit keramieken exemplaar al helemáál! Dit ontwerp, genaamd de longpouce, is een niet-eetbare variant op het zo geliefde Hollandse gebakje met room en roze glazuur. Een kunstzinnige knaller voor in je huis.

De longpouce van Mickey Philips

Ontwerper Mickey Philips maakt deze exemplaren van keramiek en beschildert ze met de hand. Aan de achterkant van de stenen cake zit een gat, om 'm aan de muur te hangen, als je dat wilt. Maar midden op de eettafel staat -ie net zo mooi!

De Longpouce is verkrijgbaar in verschillende lengtes, passend bij jouw interieur: van 10 tot zelfs een meter (!), met prijzen beginnend vanaf € 100,-. En er is ook een tompouce die het hoekje omgaat, voor een grappig effect in je kamer.

Je vindt de keramieken tompoucen van Mickey Philips op haar webshop. Wij spotten 'm ook al bij Miljuschka Witzenhausen; zij heeft dit keramieken exemplaar prominent op tafel staan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder