Te leuk: deze compacte pizza-oven past in elke keuken

In je eigen pizzeria bak je echte Napolitaanse pizza's in twee minuten tijd.

mini pizza oven
Sage Appliances

Altijd al gedroomd van een carrière als pizzabakker? Goed nieuws voor jou: Sage Appliances heeft een mini pizza-oven op de markt gebracht die in élke keuken past. Het kleine apparaat bakt ze in een mum van tijd goudbruin. Of je nu voor een huisgemaakte Napolitaanse stijl gaat, of voor een makkelijke diepvriesvariant.

Mini pizza-oven

Een traditionele steenoven is vaak niet geschikt voor de doorsnee keuken, vanwege het grote formaat, de extreme temperatuur en de hoge prijs. De Smart Oven Pizzaiolo brengt daar verandering in. Het compacte apparaat heeft een speciaal verwarmingssysteem, dat pizza's bakt zoals in de pizzeria. Inclusief de zogenaamde luipaardvlekken.

Richard Hoare, Design & Innovation Director van Sage Appliances: 'Tot nu toe waren de houtgestookte steenovens, die tot wel € 20.000 kosten, de enige ovens die authentieke Napolitaanse pizza's konden bakken. De hitte wordt namelijk geleidelijk geproduceerd en verdeeld.' In twee minuten staat je marinara op tafel.

mini pizza oven
Louise Wellington

Napolitaanse pizza of toch New York-style?

Met het apparaat maak je overigens niet alleen traditioneel Napolitaanse pizza's. Met zeven ingestelde programma's bak je ook dunne exemplaren in New York-style of juist een heel dikke Chicago-style pizza, met dikke bodem en opstaande rand. Er is een hack-modus voor de experimentele kok en zelfs diepvriespizza's kunnen erin.

En kun je even geen pizza meer zien? Waag je eens aan huisgemaakte flatbreads, of bak je groentes in de Smart Oven Pizzaiolo af. Wij zien het wel zitten, zo'n Italiaans vriendje op het keukenblad. Je koopt de pizza-oven van Sage Appliances hier voor € 799,-.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder