Deze borrelplanken worden gemaakt van recyclede drankflessen

Verduurzaam de vrijmibo

masterglass
Masterglass

Bijzondere borrelplank? We hebben het dit keer niet over wát erop ligt, maar wáár het op ligt. De borrelplanken van MasterGlass zijn namelijk niet van hout, maar van gerecyclede drankflessen. Duurzaam en mooi!

Duurzame borrelplank

MasterGlass gebruikt de smelttechniek ‘bottle slumping’ om lege drankflessen tot serveerplanken te recyclen. Dit verloopt met de hand waarbij de opdruk van de fles bewaard blijft. En dat levert erg mooie borrelplanken op.

Hergebruik van oude flessen en geen gebruik van hout. Dat is al winst. Maar ook het productieproces van de MasterGlass borrelplanken verloopt duurzaam: op zonne-energie en met gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor de oude flessen.

Customized cadeau

Hebben jij en je vrienden een favoriete wijn? Of heb je een fles waar je een bijzondere avond mee doorbracht? MasterGlass maakt er een persoonlijk customized borrelplank van.

Met zo’n origineel én duurzaam cadeau kun je aankomen.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Tools